factcool - home_of_factcool_cs

Factcool – recenze. Co zde opravdu dostanete, již víme.

Pokud je procházení nákupních center a hledání oblečení to poslední, na co máte ve svém volném čase chuť, pravděpodobně vás potěší nabídky v internetových obchodech.

Toto řešení se doporučuje také těm, kteří chtějí ušetřit peníze za nákup oblečení. Na online platformách jsou ceny často výrazně nižší než mimo jiné v oblíbených online obchodech. Ačkoli má nakupování online mnoho výhod, neměli bychom zapomínat, že s sebou nese i rizika.

Před objednáním z určité stránky byste se měli ujistit, že je prodejce důvěryhodný a v případě oblečení nabízí kvalitní výrobky v souladu se zárukami. Z tohoto důvodu se v tomto článku podíváme na Factcool. Jedná se o platformu zaměřenou především na prodej oblečení, která již nějakou dobu získává na popularitě. Co přesně nabízí a vyplatí se na ní nakupovat? Podívejte se na ni nyní!

Factcool.com – co to je?

factcool - frogies
factcool – frogies

Na úvod několik základních informací o společnosti samotné. Je registrována v České republice, ale svým online prodejem oslovuje domácí i zahraniční trhy. V současné době se již online platforma věnuje naprosté většině zemí EU i mimo EU, příkladem je mimo jiné Ukrajina. Byla spuštěna v roce 2015 a podle oficiálních prohlášení od té doby do sebe nepřestala investovat a rychle roste. Společnost hodlá nejen neustále rozšiřovat svou působnost, ale také rozvíjet svůj sortiment. Co to vlastně je?

Od svého založení se společnost Factcool zaměřovala především na prodej oblečení a je tomu tak i dnes. Na webových stránkách vidíme, že uživatelé obchodu si mohou vybírat z oděvních produktů stovek značek. Důležité je, že v nabídce bude především oblečení od známých výrobců, včetně prémiových značek. To vše za konkurenceschopné ceny a se zárukou originality, a tedy nejvyšší kvality oděvů.

Jaké oděvy tento obchod nabízí?

factcool - muzi
factcool – muzi

Jak jsme již zmínili, základem nabídky tohoto internetového obchodu jsou oděvní výrobky. Na stránkách Factcool.com můžete mimo jiné zakoupit kompletní svrchní oblečení a různé druhy obuvi.

Stojí za zmínku, že se společnost může pochlubit širokou nabídkou sportovního oblečení Můžete si koupit vše, co potřebujete ke hře fotbalu, jízdě na kole, golfu, běhu, tréninku v posilovně, získání kondice a dalším aktivitám.

To ale není všechno, protože na platformě je k dispozici spousta užitečných oděvních doplňků. V sortimentu najdete mimo jiné:

  • různé typy opasků ke kalhotám,
  • dámské a pánské tašky,
  • batohy a sportovní tašky
  • deštníky,
  • turistické příslušenství, jako jsou spací pytle a trekingové hole,
  • stany, drobné šperky, jako jsou náušnice a náramky.

Důležité je, že Factcool má samostatné kategorie produktů pro muže a ženy. Zákazníci si mohou vybrat také z poměrně široké nabídky dětského oblečení a doplňků.

V neposlední řadě se platforma zaměřuje především na značkové produkty. Najdete zde tedy oblečení značek Adidas, Puma, Diesel, Guess, Everlast, Frogies nebo Kappa. Kromě toho zde najdete prémiové značky, jako jsou Pierre Cardin a Calvin Klein. Stojí za zmínku, že ačkoli obchod umožňuje procházet produkty podle jejich konkrétních kategorií, je možné zobrazit také celý sortiment vybrané značky.

Jsou ceny v tomto obchodě atraktivní?

factcool - zeny
factcool – zeny

Dobře, obchod zaručuje originalitu nabízeného sortimentu, ale co ceny? Vždyť zde máme převážně výrobky slušných značek, a to i prémiových, a společnost nás ujišťuje, že se snaží udržet konkurenceschopné ceny. Je tomu skutečně tak?

Atraktivita nabídky je zcela individuální záležitostí, a proto ji nehodláme popisovat a prezentovat tak svůj vlastní názor na věc. Co můžeme potvrdit, je mnoho prodejů na platformě.

Factcool má dokonce zvláštní kategorii, ve které jsou uvedeny pouze zlevněné položky. To zase může znamenat, že vždy probíhá nějaká akce a častá kontrola nabídky vám dává příležitost najít výrobky vašich snů za skvělou cenu. Pokud tedy chcete zjistit, kolik stojí vaše oblíbené zboží, je nejlepší navštívit stránky a podívat se na dostupné nabídky.

Pravidla pro vracení zboží a reklamace: jak je to v tomto obchodě?

factcool - vyprodej_skladu
factcool – vyprodej_skladu

Každý internetový obchod je ze zákona povinen nabídnout svým zákazníkům možnost vrátit objednávku bez udání důvodu. Obvykle je na to lhůta 14 dní od zakoupení, ale zjistili jsme, že společnost Factcool tuto lhůtu výrazně prodloužila, a to až na 60 dní.

Během této doby můžete zakoupený produkt vrátit, samozřejmě za předpokladu, že je v původním obalu a nejeví známky používání. Chcete-li využít této možnosti, stačí vyplnit speciální formulář na webových stránkách, zabalit vrácené zboží a odeslat je na adresu obchodu. Společnost zaručuje rychlé ověření žádostí a jejich proplacení.

Podobná pravidla platí i pro použití záruky. V tomto případě společnost zaručuje, že na každý výrobek v její nabídce se vztahuje nejméně 24měsíční záruční ochrana. Pokud během této doby zjistíte na zakoupeném zboží nějaké vady, můžete je znovu nahlásit, a to vyplněním formuláře, tentokrát s reklamací. Zboží by mělo být zabaleno, nejlépe s popisem problému, a odesláno zpět do obchodu.

Co si o platformě myslí uživatelé?

factcool - home
factcool – home

Přestože nabídka platformy vypadá atraktivně, k našemu překvapení má velmi smíšené hodnocení. Mnoho lidí jej chválí, ale existuje také velká skupina lidí, kteří tvrdí, že jsou uživateli a mají mnoho stížností na obchod. Výsledkem je, že Factcool.com na populárním webu Trustpilot má v současné době hodnocení něco málo přes 2 hvězdičky z 5 možných.

Z naší analýzy vyplývá, že ti, kdo tohoto prodejce kritizují, mu vyčítají především pomalé vyřizování objednávek. Občas se také objevují zprávy o oděvech, které neodpovídají popisu, ale naštěstí se zdá, že tato společnost velmi dobře dodržuje pravidla pro vracení zboží.

Je Factcool dobrým místem pro nákup oblečení?

Dobře, takže otázkou zůstává, zda se vyplatí nakupovat oblečení a oděvní doplňky na této platformě? Na tuto otázku si bohužel budete muset odpovědět sami. Z naší strany doporučujeme** se na nabídku této platformy alespoň podívat, zejména na akční nabídky. Je velmi pravděpodobné, že zde najdete své oblíbené zboží za velmi dobrou cenu. Pokud jste se rozhodli pro koupi, nezapomeňte se podělit o své zkušenosti v komentářích.

Ohodnoťte tento příspěvek!
[Celkem: 3 Průměrně: 4]

Factcool - recenze:

  1. Nabízí tento obchod možnost objednat si zboží na dobírku? Jak dlouho trvá doručení a nakupoval tam někdo předtím?

  2. Nevíte, zda má společnost nějaký partnerský nebo věrnostní program pro zákazníky, kde nabízí slevy na základě objemu objednávek?

  3. Už jste tam někdy nakupovali? Pokud ano, řekněte nám, jak originální jsou. Musím přiznat, že v mnoha případech jsou ceny velmi atraktivní, což mě bohužel trochu děsí.

  4. Dobrý den,
    objednala jsem si kardigan za 449 kč, vše ok. Cena odpovídá.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *